HANDGESCHREVEN TEKST UITTYPEN? AUDIO VERTALEN? UITGETYPT.NL

Naast het transcriberen van audio kan Uitgetypt u ook verder helpen met andere tekstgerelateerde dienstverlening. Het uittypen van een dagboek of andere handgeschreven tekst is bijvoorbeeld een service die wij ook leveren. Heeft u een transcript nodig voor een vertaling? Wij kunnen de audio ook direct voor u vertalen! Lees hieronder meer over onze services.

In Uitgetypt.nl treft u een betrouwbare dienstverlener in de online secretariële markt. Heeft u buiten het transcriberen van audio andere vragen aan Uitgetypt.nl? We zijn u graag van dienst!

HANDGESCHREVEN TEKST UITTYPEN

Een oud dagboek, notities, een geschreven manuscript, of ander handgeschreven materiaal. U heeft het liggen, maar wenst het graag in een digitale tekst te verwerken. Uitgetypt zou Uitgetypt niet heten als wij deze service ook niet graag voor u uitvoeren. Kijk hier voor meer informatie of het uittypen van handgeschreven teksten.  

 

HANDGESCHREVEN TEKST UITTYPEN? WE HELPEN U HIER GRAAG MEE VERDER!   

AUDIO VERTALEN

Met dank aan de verschillende landen waarin het moederbedrijf van Uitgetypt.nl opereert is het mogelijk om op kost-efficiënte wijze uw vertalingen van audio voor u te verzorgen. Of het nu gaat om interviews of andere audio, Uitgetypt.nl is u graag van dienst.

 

UW AUDIO DIRECT VERTELLEN? LEES HIER MEER!