ENGELSE TRANSCRIPTIE

Ook voor Engelse transcriptie kunt u bij Uitgetypt.nl terecht. Uw Engelse audio wordt door “native” sprekers uitgetypt. Bent u benieuwd hoeveel u dit gaat kosten? U kunt dit hieronder zelf berekenen! U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of direct uw (proef-)bestelling plaatsen!

 

ENGELSE TRANSCRIPTIE? UITGETYPT.NL!

Veel onderzoek wordt gedaan in het Engels, omdat (wetenschappelijk) onderzoek tegenwoordig vaak in het Engels gepubliceerd wordt. Vaak betekent dit dat onderzoekers hun interviews in het Engels houden en als gevolg is er een Engelse transcriptie benodigd voor de analyse van de resultaten. Uitgetypt.nl is internationaal actief waardoor het transcriberen gedaan wordt door ‘native speakers’. Hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit.

Wilt u berekenen hoeveel een Engelse transcriptie bij ons kost? Vul het ‘Zelf bereken formulier‘ hieronder in en in de tweede stap kunt u de taal kiezen, in uw geval Engels. Of wilt u in één overzicht zien wat de kosten zijn van de diverse transcriptie mogelijkheden, kijk dan op de pagina tarieven.

BEREKEN DE PRIJS VAN UW TRANSCRIPTIE

VRAAG EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN

In minuten
Hidden
Timestamps
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAROM DOOR UITGETYPT.NL UW ENGELSE TRANSCRIPTIE LATEN MAKEN?

Zoals gezegd is Uitgetypt.nl een internationele speler en heeft hierdoor een ruime keuze aan ‘native speakers’. Hierdoor beschikken wij ook over diverse transcribenten die een kwalitatief goed transcript maken van uw Engels audiobestand.

Naast het feit dat wij een internationaal actief zijn is Uitgetypt.nl al jaren bezig met het maken van transcripten en begrijpt dat u diverse vragen kunt hebben. Een drietal vragen die vaak voorkomen zijn:

  1. Wilt u weten hoe het transcriberen van een interview eruit ziet? Wij hebben op de pagina “Transciberen Interview: Een voorbeeld” een voorbeeld gemaakt van hoe een transcript er uit komt te zien.
  2. Wij bieden diverse typen transcripties aan. Zo kunt u kiezen voor een woordelijke of letterlijke Engelse transcriptie. Heeft u op dit moment nog niet het idee welk product u wenst, kunt u een kijkje nemen op “Woordelijke transcriptie of letterlijke transcriptie“. Op deze pagina kunt u lezen wat het verschil is tussen deze beide opties en heeft u vooraf al een goed beeld hoe u uw transcriptie wilt laten opstellen.
  3. De prijs hangt af van een aantal facetten. Zoals hoe lang duurt het audiobestand, hoeveel sprekers zijn er te horen, welke uitwerking u wenst, de levertijd van het transcript etcetera. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen via het ‘Zelf bereken formulier‘ hierboven. Een indicatie van de prijs een veel voorkomend Engelse transcriptie (Interview waar 2 sprekers hoorbaar zijn, goede kwaliteit, woordelijke uitwerking en standaard levertijd) is €1,85 per audiominuut. De overige opties en kosten van uw Engelse transcriptie kunt u zien op de pagina “Wat kost transcriberen”

Hoe werkt het?

1. Neem uw audio op
2. Upload uw audio
3. Rond uw bestelling af
4. Wij gaan aan de slag
5. U ontvangt uw transcript z.s.m.

HOE KAN IK MIJN ENGELSE TRANSCRIPTIE LATEN OPMAKEN DOOR UITGETYPT.NL?

Stap 1: Engels audio opnemen

Wij adviseren om tijdens het opnemen van uw Engels interview te gaan zitten in een stille / rustige ruimte, om zodoende de kwaliteit van de opname te garanderen. Als de kwaliteit van de opname goed is dan kunnen onze transcribenten een betere Engelse transcriptie opmaken en tevens is het voor u goedkoper. Verdere tips kunt u lezen via de pagina “tips interview uitwerken” om het interview zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Stap 2: Uploaden van uw Engelse opname(n)

Om een Engelse transcriptie te maken hebben wij uw audio opname(n) benodigd en dit doet u middels het bestand te uploaden. Onze site heeft een eigen upload systeem, waardoor u geen gebruik hoeft te maken van externe websites (zoals concurrenten wel doen) van het delen van mogelijk gevoelige informatie. Hiermee zorgen wij ervoor dat wanneer u het bestand upload, er sprake is van een beveiligde verbinding. U kunt de beveiligde verbinding zien aan “het groene slotje” bovenin uw URL-balk en aan de “https”:

Stap 3: Rond uw bestelling af

Wanneer u het bestand heeft geüpload, dient u de specificaties van het bestand aan te geven, zoals het aantal sprekers en hoe snel u het transcript wenst te ontvangen. Wanneer u al uw Engelse audiobestanden heeft geüpload kunt u de bestelling afronden en kunt u kiezen voor een betaling middels iDeal/Creditcard, bankoverschrijving of achteraf betalen. Wanneer u een nieuwe klant bent wordt er automatisch een profiel voor u aangemaakt, wanneer u een bestaande klant bent kunt u bij u volgend bezoek inloggen via de login button bovenaan de pagina.

Stap 4: Uw Engelse transcriptie wordt opgemaakt

Zodra de bestelling is afgerond beginnen wij direct met het transcriberen van uw opname(n) en wordt uw Engelse transcriptie opgemaakt.

Stap 5: Uw Engelse opname getranscribeerd in een Word-document

Normaal gesproken ontvangt u het transcript, wanneer niet gekozen is voor een spoedbestelling, binnen vijf werkdagen. Dit transcript is uitgewerkt in een Word-document waardoor u zelf altijd de mogelijkheid heeft om het altijd en overal aan te passen.