UW HANDGESCHREVEN TEKST DIGITALISEREN?

We zijn u graag van dienst! Uw dagboek, agenda, notities, handgeschreven tekst digitaliseren? Wij leveren dit naar een gewenst digitaal tekst format! Heeft u vragen of opmerkingen, het team van Uitgetypt.nl helpt u graag verder.

DAGBOEK DIGITALISEREN

U heeft een dagboek, ofwel van uzelf, een vriend(in) of familielid. De pagina’s beginnen echter langzaam te verouderen en de tekst gaat verloren. Het zou zonde zijn als de gehele tekst verdwijnt – zeker wanneer het om de dagelijkse verhalen van een overleden dierbare gaat. Uitgetypt.nl krijgt deze vraag regelmatig. We begrijpen de vraag, de noodzaak en we helpen u dan ook graag verder. Wilt u uw handgeschreven tekst digitaliseren? Wij zetten het graag voor u over in tekstformat. Heeft u hier vragen over? We vernemen het graag van u op 085-4015760 of info@uitgetypt.nl.

PRESENTATIES UITWERKEN

Veel trainers van cursussen vinden het prettig om hun lesmateriaal en (op een whiteboard) uitgeschreven presentatie aan hun cursisten te voorzien. Om dit echter zelf uit te werken is niet kosten efficiënt en Uitgetypt.nl helpt verschillende trainers in Nederland om hun presentaties uit te typen en om te zetten in digitale tekst. Op deze manier is het makkelijker om het materiaal aan de cursisten te verspreiden. Resultaat: een tevreden cursist en een hoger rendement van de cursus

NOTITIES UITTYPEN

U heeft notities gemaakt in een notitieboekje en u wilt dit makkelijk kunnen delen? Uitgetypt.nl helpt u graag verder. Als u slechts enkele notities heeft gemaakt, dan is het altijd beter om onze transcriptie service te gebruiken. Wanneer u echter structureel en vaak uw notities wenst te digitaliseren dan kan het handig zijn gebruik te maken van LiveScribe. LiveScribe is een smartpen, waarmee u uw notities makkelijk kunt digitaliseren. Het nadeel is dat ook hier kosten aan verbonden zitten, maar wanneer u veel notities wenst uit te typen kan het voor u voordeliger uitpakken.

VRAGEN OVER HANDGESCHREVEN TEKST DIGITALISEREN?

U kunt te allen tijde contact opnemen met ons team aangaande het uitschrijven van uw handgeschreven tekst. Afhankelijk van het soort tekst, handschrift en aantal pagina’s maken wij graag een op maat gemaakte offerte voor u. U kunt ons bereiken op 085-4015760, info@uitgetypt.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.