Transcriptiekosten

Bereken zelf de kosten van uw transcriptie. Profiteer van scherpe en transparante tarieven. Al vanaf € 1,40 per minuut. Meer weten? Vraag gratis een vrijblijvende offerte op.

Wij zijn betrouwbare partner van

Logo Rijksuniversiteit Groningen
Logo Erasmus University

Zo werken de transcriptiekosten bij Uitgetypt.nl

Inzicht in de kosten zonder verrassingen achteraf. Zo werken we bij Uitgetypt.nl. Via het zogenoemde ‘Fixed Price, Fixed Service’-model weet u precies hoeveel het transcriberen van uw audio-opname kost voordat wij aan de slag gaan. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Heeft u specifieke vragen? Vraag dan direct een offerte op maat aan door contact met ons op te nemen.

transcriptkosten
transcriptiekosten

Dit zijn onze tarieven

Wij houden de kosten van transcriberen graag transparant. Daarom geven we u inzicht in de kosten van het omzetten van uw audio naar tekst. De startprijs begint bij € 1,40 per minuut voor een standaard woordelijke transcriptie. Zijn er bijvoorbeeld meerdere mensen aan het woord? Of is de kwaliteit van de opname minder goed? Dan komen er meer kosten bij. Bekijk hieronder direct het overzicht van onze tarieven.

Transcriberen

Tarief (excl. btw)

Woordelijke transcriptie

  € 1,40 p.min.

Letterlijke transcriptie

+ € 0,70 p.min.

Extra sprekers (max. 5 sprekers)

+ € 0,10 p.min.

Levertijd 5 werkdagen

+ € 0,00 p.min.

Levertijd spoed – 1 werkdag

+ € 1,75 p.min.

Gemiddelde kwaliteit audio

+ € 0,60 p.min.

Slechte kwaliteit audio

+ € 1,00 p.min.

Andere taal

+ v.a. € 0,20 p.min.

Beveiligd portaal

+ € 1,00 p.min.

Timestamps per spreker 

+ € 0,50 p.min.

Letterlijke transcriptie en woordelijke transcriptie

Bij Uitgetypt.nl heeft u keuze uit woordelijke en letterlijke transcriptie. Al vanaf € 1,40 per minuut heeft u met een woordelijk transcript het belangrijkste op papier staan. Heeft u een uitwerking nodig met details? Zoals tussenwerpsels, stopwoorden en herhalingen? Kies dan voor een letterlijke transcriptie. Naast de standaardkosten komt daar € 0,70 per minuut extra bij.

Extra kosten

Dit is de service van Uitgetypt.nl

Betrouwbaar

U kunt ons vertrouwen. Wij gaan altijd zorgvuldig om met uw audio-opname(n) en transcript(en). Zoekt u meer zekerheid? Kies voor een geheimhoudingsovereenkomst. Hierdoor kunt u het transcriberen zonder zorgen uit handen geven. Zelfs als u kiest voor automatisch transcriberen zorgen wij ervoor dat een van onze deskundige medewerkers controleert of de tekst juist is.

Voordelig

U vertrouwt op een scherpe prijs zonder kleine lettertjes. Dat is logisch. Daarom kunt u altijd de kosten voor het omzetten van uw audio naar tekst berekenen via het formulier op deze pagina. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten. Vanaf € 1,80 per minuut ontvangt u al een standaard transcriptie. Bent u ontevreden? Dan zorgen wij ervoor dat uw transcriptie gratis wordt verbeterd tot u wel tevreden bent.

De beste service

De beste transcriptieservice voor u. Of u nu een transcript wilt laten maken van simpele monologen of van complexe vergaderingen. Wij hebben alle diensten zo eenvoudig mogelijk op een rijtje gezet, zodat u gelijk weet hoeveel uw gewenste transcriptie gaat kosten. Heeft u specifieke vragen? Onze deskundige medewerkers helpen u direct, elke werkdag van 09.30 tot 17.30 uur.

Maak kennis met een tevreden klant

“Mijn eerste ervaring met Uitgetypt.nl is meteen enorm positief. Ik had van tevoren wat zenuwen omdat mijn opname (licht) vertrouwelijke informatie bevatte, maar een medewerker wist me gerust te stellen. De transcriptie kwam 2 dagen eerder dan verwacht en was perfect uitgewerkt. Mijn enige minpunt? Dat ik dit niet eerder heb ontdekt... Ik zal nog veel vaker een beroep op ze doen.”
- Christiane

Hoe werkt het?

1. Neem uw audio op
2. Upload uw audio
3. Rond uw bestelling af
4. Wij gaan aan de slag
5. U ontvangt uw transcript z.s.m.

1. Audio opnemen

Kies een rustige omgeving uit en neem uw gesprek op. Hoe beter de kwaliteit van de audio-opname is, hoe eenvoudiger wij voor u de opname kunnen transcriberen. Zo bent u minder kosten kwijt aan een transcriptie.

2. Audio uploaden

Nadat u het gesprek hebt opgenomen, uploadt u het bestand via een beveiligde omgeving op onze website. Vervolgens geeft u de specificaties van de opname op. Denk hierbij aan de taal en het aantal sprekers. Ben u klaar? Controleer dan uw gegevens. Zo weet u zeker dat u het juiste bestand inlevert.

3. Bestelling afronden

Rond uw bestelling af door een nieuw account te maken. Of log in met uw bestaande account en plaats de bestelling. U volgt het transcriptieproces op de voet via uw eigen account.

4. Wij gaan aan de slag

Wij gaan voor u aan het werk. Een van onze ervaren medewerkers start met het transcriberen van uw opname(n). Zo kunt u zich focussen op andere zaken binnen uw bedrijf. Bent u benieuwd naar hoe wij werken? Bekijk dan het voorbeeld van het transcriberen van een interview.

5. Transcriptie-ontvangst

Hebben wij het transcript gemaakt? Dan ontvangt u een uitwerking van uw audio in een Word-document. Wilt u iets laten wijzigen? Wij voeren gratis correcties door. Hierdoor is de transcriptie altijd naar uw tevredenheid.

Bereken direct de transcriptiekosten

Krijg inzicht in de kosten door direct de prijs van uw transcriptie te berekenen. Vul de duur, het aantal sprekers, de uitwerking, de levertijd en uw e-mailadres in. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte offerte over uw transcriptie. Geheel vrijblijvend.

Woman doing transcription

Stap 1 van 2

In minuten

Betaalbaar

Altijd de beste prijs.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie

Snelle levertijd

Binnen 5 dagen - 24 uur bij spoed

Kwaliteitsgarantie

Gratis verbeterd tot u tevreden bent

Vragen? Wij helpen u verder

Heeft u vragen over de kosten van een transcriptie? Of weet u niet goed of een letterlijke of woordelijke transcriptie bij u past? Bekijk of uw vraag tussen de de veelgestelde vragen staat. Of neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons elke werkdag bereiken van 09.30 tot 17.30 uur.

klantenservice uitgetypt

Veelgestelde vragen over transcriptiekosten

Hoeveel transcriberen kost, is afhankelijk van onder andere de grootte van de tekst, het aantal sprekers, de kwaliteit van de opname en specifieke wensen. Maar ook of u kiest voor woordelijke transcriptie of letterlijke transcriptie. Wilt u direct weten hoeveel het kost om een of meerdere van uw audio-opnamen te laten transcriberen? Gebruik dan de berekentool op deze pagina.

Hoeveel tijd transcriberen kost, kan variëren. Er moet namelijk rekening worden gehouden met onder andere de lengte en kwaliteit van de opname, de complexiteit van het onderwerp en het aantal sprekers. Er is dus geen eenduidig antwoord te geven, maar gemiddeld genomen kost transcriberen 4 tot 5 uur werk. Wilt u tijd besparen? Laat dan uw opname transcriberen door Uitgetypt.nl.