Maak uw video's toegankelijk voor iedereen -
Ontvang foutloze ondertitels

Bent u op zoek naar een perfecte ondertiteling voor uw video? Uitgetypt.nl helpt graag verder.

Laat uw video's ondertitelen

Ondertiteling is steeds belangrijker geworden in het digitale en social media landschap. Of het nu gaat om een bedrijfsfilmpje, instructievideo, animatie, vlog of ander beeldmateriaal: een ondertiteling is tegenwoordig haast onmisbaar.

Wie echter zelf wel eens een video heeft ondertiteld, weet dat dit tijdrovend werk is. Bent u op zoek naar een perfecte ondertiteling voor uw video? Uitgetypt.nl helpt graag verder. Wij voorzien uw video’s graag van ondertiteling en voorzien u graag van persoonlijk advies!

Logo Rijksuniversiteit Groningen
Logo Erasmus University

Waarom ondertitelen via Uitgetypt.nl?

Er zijn verschillende redenen om een ondertiteling onder een video te zetten. Het belangrijkste voordeel is het zorgen dat een video toegankelijk is voor een breder publiek – hetzij doordat de gesproken tekst van de video vertaald wordt in de ondertiteling, hetzij voor doven en slechthorenden of mensen die de video niet met geluid kunnen bekijken.

Daarnaast verhoogt een ondertiteling de betrokkenheid van kijkers en kan het de online marketing (specifiek de SEO) van de content verbeteren. Een ondertiteling maken geschiedt in drie stappen, plus een vierde stap indien een vertaling gewenst is.

Indien u ervaring heeft met het maken van de ondertiteling, dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat dit een tijdrovende activiteit is. Eén minuut video kost iemand gemiddeld 12-15 minuten werk. Dit is inclusief de transcriptie en de rendering, waarbij rendering inhoudt dat gezorgd wordt dat de text in beeld verschijnt wanneer de zin begint en uit beeld verdwijnt wanneer de zin eindigt. De tijdinschatting is exclusief de tijd die nodig is voor het opstarten van de benodigde software en het nakijken van de video. Het is ook exclusief vertaling.

Tarieven Ondertiteling

Uitgetypt.nl neemt graag het werk voor het maken van uw ondertiteling uit handen. Dit doen wij vanaf €8,- per minuut video voor Nederlandse audio met Nederlandse ondertiteling. Bereken snel en eenvoudig zelf, in het formulier hieronder, wat het kost om uw video te voorzien van ondertiteling. 

Standaard Ondertiteling (Taal video)Tarief (excl. BTW)
NL / EN € 8,00 p/min
DE / ES / FR / IT / PT € 12,00 p/min.
Overige talen (op aanvraag) Vanaf € 15,00 p/min
  
Vertaalde Ondertiteling: 
NL / EN -> EN / NL€ 20,00 p/min.
NL / EN -> DE / ES / FR / PT€ 35,00 p/min.
DE / ES / FR / PT -> NL / EN€ 35,00 p/min.
Overige talen -> Overige talenOp aanvraag

Extra Tarieven Ondertiteling

Extra’s:Extra prijs:
Levertijd spoed (1 werkdag – niet mogelijk bij vertaling) + 100% op Standaard Tarief
SRT in video branden € 25,00 per video
Opnameduur < 5 min. Rekenen we het tarief voor 5 min.

Uploaden en betalen kunt u veilig doen via onze SSL-verbinding en met:

Betaalbaar

Altijd de beste prijs.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie

Snelle levertijd

Binnen 5 dagen - 24 uur bij spoed

Kwaliteitsgarantie

Gratis verbeterd tot u tevreden bent