Werkwijze transcriptie

Uitgetypt.nl is gespecialiseerd in het transcriberen van vastgelegde opnamen. Heeft u monologen, interviews of groepsgesprekken / focusgroepen waar u graag een transcript van wenst te hebben? Uitgetypt.nl is u graag van dienst! U kunt hieronder direct uw opname uploaden of zelf berekenen wat onze transcriptie service u gaat kosten!

Hoe werkt het?

1. Neem uw audio op
2. Upload uw audio
3. Rond uw bestelling af
4. Wij gaan aan de slag
5. U ontvangt uw transcript z.s.m.

STAP 1: NEEM UW AUDIO OP

Voor het opnemen van uw audio adviseren wij u om dit te doen in een rustige omgeving voor een betere kwaliteit van de opname. Hoe beter te kwaliteit van de audio is hoe makkelijker deze te verwerken is door onze transcribers. Wanneer onze trancribenten minder tijd nodig hebben om uw audio te verwerken is dit ook goedkoper voor u. 

STAP 2: UPLOAD UW AUDIO EN CONTROLEER UW GEGEVENS

Voordat wij starten met het transcriberen, dient u eerst uw audio bestand te uploaden. Vervolgens dient u de specificaties van het bestand aan te geven. Hierbij kunt u denken aan het aantal sprekers, de taal die wordt gesproken en de tijdsindicatie wanneer u de transcriptie nodig heeft. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, bent u in de gelegenheid om de bestanden nogmaals te controleren. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste bestand heeft geüpload. 

STAP 3: ROND UW BESTELLING AF

Zodra u heeft bevestigd dat dit de bestanden zijn die u wenst te transcriberen, kunt u overgaan tot betaling. Dit kunt u vooraf doen of nadat wij de transcripten bij u hebben aangeleverd. Maak een account aan en volg het transcriberen van uw audiobestand op de voet. Wanneer u al in het bezit bent van een account, kunt u inloggen met uw bestaande account

STAP 4: UW AUDIODOCUMENT WORDT GETRANSCRIBEERD

Zodra u heeft aangegeven hoe u uw betaling wilt voldoen, starten wij met het transcriberen van uw opnamen.  

STAP 5: U ONTVANGT UW TRANSCRIPT IN EEN WORD DOCUMENT

Tenzij u anders heeft aangegeven, ontvangt u uw transcript in vijf werkdagen.