IOS TRANSCRIPTIE APP

Audio omzetten naar tekst, kan dat via uw iPhone? U bent op zoek naar software voor het omzetten van ingesproken berichten naar tekst op uw telefoon? We helpen u graag verder met de beste vier applicaties voor iPhones! Spraak naar tekst is nog nooit zo simpel geweest met uw iPhone als met deze applicaties!

DE VIER BESTE IPHONE APPLICATIES VOOR HET OMZETTEN VAN AUDIO NAAR TEKST

Uitgetypt.nl zet audio om naar tekst. Dit wordt ook wel transcriberen genoemd. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van lange stukken audio in tekstvorm. Tegenwoordig zijn er ook applicaties beschikbaar om dit automatisch voor u te doen. Vooral voor korte stukken opgenomen materiaal, of korte spraakberichten werkt het heel goed dit automatisch om te zetten naar tekst. De technologie is echter nog niet op een optimaal niveau dat u uw interviews of groepsgesprekken automatisch kunt transcriberen. Voor de meeste kwalitatieve onderzoeken is het automatisch omzetten van audio naar tekst zonder menselijke correctie nog niet mogelijk.

Heeft u korte spraakberichten of audio en wenst u dit om te zetten naar tekst? We helpen u graag verder om te kijken wat er voor u mogelijk is aangaande automatische transcriptie. Zo kunt u zichzelf tijd besparen op het schrijven van berichten, korte emails of het maken van (korte) dictaten. Heeft u geen iPhone, maar een toestel dat draait op het Android systeem? We hebben ook de vijf beste applicaties voor het omzetten van audio naar tekst voor Android voor u op een rijtje gezet. Indien u op zoek bent naar hulp om het transcriberen van audio makkelijker te maken, dan vindt u hier onze tips. Bent u op zoek naar applicaties om uw audio op te nemen? U vindt hier onze voorgestelde apps voor Android en iPhone om audio op te nemen.

Dragon van Nuance Communications is al jaren leider op het gebied van het omzetten van spraak naar tekst. Dragon Dication heeft deze ervaring omgezet in een zeer gebruiksvriendelijke applicatie voor de iPhone. Sms, emails of andere tekst kan simpelweg ingesproken worden. Dit gaat tot wel vijf maal sneller dan gewoon typen!

Dragon Dictation functioneert op de iPad, iPhone en zelfs de derde generatie iPod Touch (met externe microfoon). Wel heeft Dragon Dictation internet nodig om goed te kunnen functioneren.

Actieve stem wordt dagelijks door meer dan een miljoen mensen wereldwijd gebruikt. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en constant doorontwikkelde app voor iOS. Niet alleen heeft de applicatie ondersteuning in meer dan 34 talen en accenten, u kunt uw tekst ook nog eens in 32 talen vertalen! Net als Dragon Dictation heeft Actieve Stem wel internet verbinding nodig voor het omzetten van uw spraak naar tekst.

Op uw iPhone kunt u standaard ook Apple’s eigen “Siri” gebruiken. Met Siri kunt u makkelijk uw telefoon besturen EN uw teksten dicteren. Om te kunnen dicteren dient u Siri wel eerst te activeren. U dient hiervoor naar “Instelingen” te gaan en vervolgens Siri te activeren. Het activeren van Siri wordt hier duidelijk uitgelegd.

Een betaalde transcriptie app voor iOS is Speechy. Het is een zeer recent ontwikkelde App en het eerste gebruik blijkt zeer aangenaam te zijn. De eerste reviews van Speechy zijn over het algemeen goed en de ontwikkelaar is constant bezig met verbeteringen en feedback verzamelen van gebruikers om de app blijvend te verbeteren. De app is $4,99, wat wellicht wat aan de hoge kant is, maar indien de bovenstaande andere tips niet geschikt voor u zijn kunt u deze proberen! 

U heeft lange stukken audio om te zetten naar tekst? Wanneer de technologie u niet kan helpen, helpt Uitgetypt.nl u graag verder met het omzetten van audio naar tekst. Wij zorgen ervoor dat u de juiste kwaliteit transcriptie van audio krijgt, tegen een betaalbaar tarief. Benieuwd naar onze tarieven? Vul dan het zelf berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm in. Neemt u liever contact met ons op? Wij zijn bereikbaar via 085-4015760, info@uitgetypt.nl of ons contactformulier hieronder.