Perfecte transcripten zonder de uh’s, stotteringen & herhalingen

U bent voornamelijk geïnteresseerd in de inhoud, niet per se in de manier waarop iets gezegd is? Stotteren, herhalingen, tussenwerpsels hoeven voor u niet meegenomen te worden in het transcript? Dan bent u op zoek naar een woordelijke transcriptie van uw audio. 

Woordelijke Transcriptie

Vaak krijgen wij de vragen: Wat is woordelijke transcriptie? Is woordelijk transcriberen voldoende voor mijn onderzoek? 

Kort gezegd woordelijk transcriberen is het transcriberen van datgene wordt gezegd zonder de uh’s, stotteringen, herhalingen en tussenwerpsels. Dit betekent dat het een beter leesbaar transcript wordt en alle informatie ‘in tact’ blijft. 

Maar is het dan voldoende voor jouw onderzoek? Zeer zeker, geen probleem! Want zoals gezegd, er wordt geen informatie weggelaten buiten de onnodige zaken, want in 99 van de 100 gevallen adviseren wij woordelijke transcriptie, omdat het niet nodig is een analyse te maken op het interpreteren van de intonatie. Dit komt bijvoorbeeld voor bij psychologische onderzoeken, waardoor wij daar wel adviseren voor letterlijke transcriptie.

Bereken de prijs van uw transcriptie

Bij Uitgetypt weet u altijd van te voren hoeveel uw transcript gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. De kosten voor het transcriberen van een opname begint bij €1,40 per minuut audio of video. Bereken hieronder gemakkelijk uw prijs.

Woman doing transcription

Stap 1 van 2

In minuten

Bent u benieuwd naar meer verschillen tussen woordelijke en letterlijke transcriptie? Kijk dan hier voor een overzicht van de verschillen tussen beide vormen, of hier voor een standaard voorbeeld en hier voor een voorbeeld van een uitwerking van een interview van Mies Bouwman.

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio
Rond uw bestelling af
Uw audio wordt getranscribeerd
U ontvangt uw transcript z.sm.

WAT KOST HET?

Bij Uitgetypt weet u altijd van te voren hoeveel uw transcript of ondertiteling gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. De kosten voor het transcriberen van een opname begint bij € 1,40 per minuut audio of video, het ondertitelen bij € 8,00 per minuut video.

Woordelijke Transcriptie

V.A.€1,40P.M. AUDIO

Letterlijke Transcriptie

V.A.€2,10P.M. AUDIO

Ondertiteling

V.A.€8,00P.M. AUDIO

Waarom Uitgetypt?

Betaalbaar

Altijd de beste prijs.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie

Snelle levertijd

Binnen 5 dagen - 24 uur bij spoed

Kwaliteitsgarantie

Gratis verbeterd tot u tevreden bent