Vang elk woord & elke nuance met nauwkeurige Letterlijke Transcriptie

U dient de intonatie van de sprekers op de audio te interpreteren? Bijvoorbeeld of een respondent getwijfeld, gezwegen of juist gelachen heeft bij het geven van een antwoord? Dan bent u op zoek naar een letterlijke transcriptie.

Letterlijke Transcriptie

Waarschijnlijk houdt u een psychologisch onderzoek of heeft u een opname voor een rechtszaak, want dan is letterlijke transcriptie de methode die u nodig heeft.

Hierin worden uh’s, het stotteren van de spreker, de uitgesproken herhalingen en tussenwerpsels in het transcript verwerkt. Hierdoor heeft u, bijvoorbeeld, de mogelijkheid om de intonatie te interpreteren, of heeft de rechter exact inzicht hoe een gesprek gegaan is.

Het transcript wordt doordat alles zichtbaar is moeilijker leesbaar, dus wij adviseren letterlijke transcriptie dan ook alleen in bijvoorbeeld de eerder genoemde gevallen.

Bereken de prijs van uw transcriptie

Bij Uitgetypt weet u altijd van te voren hoeveel uw transcript gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. De kosten voor het transcriberen van een opname begint bij €1,40 per minuut audio of video. Bereken hieronder gemakkelijk uw prijs.

Woman doing transcription

Stap 1 van 2

In minuten

Indien u meer wenst te weten over de verschillen tussen woordelijke en letterlijke transcriptie? Kijk dan hier voor een overzicht van de verschillenhier voor een standaard voorbeeld en hier voor een specifiek voorbeeld van een interview van Mies Bouwman.

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio
Rond uw bestelling af
Uw audio wordt getranscribeerd
U ontvangt uw transcript z.sm.

WAT KOST HET?

Bij Uitgetypt weet u altijd van te voren hoeveel uw transcript of ondertiteling gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. De kosten voor het transcriberen van een opname begint bij € 1,40 per minuut audio of video, het ondertitelen bij € 8,00 per minuut video.

Woordelijke Transcriptie

V.A.€1,40P.M. AUDIO

Letterlijke Transcriptie

V.A.€2,10P.M. AUDIO

Ondertiteling

V.A.€8,00P.M. AUDIO

Waarom Uitgetypt?

Betaalbaar

Altijd de beste prijs.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie

Snelle levertijd

Binnen 5 dagen - 24 uur bij spoed

Kwaliteitsgarantie

Gratis verbeterd tot u tevreden bent