INTERVIEW TRANSCRIPT

Een transcript van een interview is de tekst-versie van een opgenomen gesprek. U wenst een transcript te maken van een opgenomen interview? Dan bent u bij Uitgetypt.nl aan het juiste adres. U kunt zelf berekenen hoeveel een interview transcript u gaat kosten. Daarnaast kunt u uiteraard direct uw interview uploaden en uw bestelling plaatsen. Wij maken dan zo snel mogelijk een transcript van uw interview.

 

HOEVEEL KOST HET TRANSCRIBEREN VAN EEN INTERVIEW?

U bent op zoek naar een service om een interview om te zetten in een transcript? U heeft een interview en u wilt een transcript van dit interview. Uitgetypt.nl voert de uittypwerkzaamheden voor u uit! Zo kunt u uw kostbare tijd efficiënt en productief besteden. Uitgetypt.nl werkt uw interviews uit naar tekstbestand tegen een zeer voordelig tarief vanaf € 1,40 per minuut opname. U kunt zelf exact berekenen wat de kosten bedragen van uw specifieke opname via het formulier aan de rechterzijde van dit scherm. Wanneer u besluit Uitgetypt.nl uw opnamen toe te vertrouwen, kunt u deze direct hier uploaden.

DIRECT GEBRUIK MAKEN VAN DE TRANSCRIPTIE SERVICE VAN UITGETYPT.NL?

Wilt u direct gebruik maken van onze service? Klik dan hier op deze link en u kunt direct uw interview uploaden. Vervolgens beginnen wij uw interview te verwerken in een transcript.

Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen! Graag zelfs! Onze service spreekt in grote mate voor zichzelf, maar mocht u specifieke vragen, opmerkingen of feedback hebben, dan zijn deze altijd welkom! U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via 085-4015760. Schikt het u niet om te bellen, dan kunt u ook het contactformulier hieronder invullen of ons mailen via info@uitgetypt.nl. Wij zullen na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

BEREKEN DE PRIJS VAN UW TRANSCRIPTIE

VRAAG EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN

In minuten
Hidden
Timestamps
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

1. Neem uw audio op
2. Upload uw audio
3. Rond uw bestelling af
4. Wij gaan aan de slag
5. U ontvangt uw transcript z.s.m.