INTERVIEWS UITSCHRIJVEN

Interviews uitschrijven is voor veel mensen een frustrerende taak. U wilt uw interviews uitschrijven? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare transcriptie partner. Uitgetypt.nl levert een hoge kwaliteit transcriptie service tegen een voordelig tarief. U kunt hieronder zelf eenvoudig berekenen wat het uitschrijven van uw interviews u specifiek gaat kosten. U kunt uiteraard ook direct uw (proef-)bestelling plaatsen!

UITGETYPT.NL: UW PARTNER VOOR INTERVIEWS UITSCHRIJVEN

U bent bezig met een kwalitatief onderzoek waarvoor u verschillende interviews heeft afgenomen. Deze gesprekken dienen allen letterlijk of woordelijk uitgeschreven te worden. U bent begonnen met het eerste interview uit te schrijven. Al snel komt u erachter dat een interview uitschrijven meer tijd kost dan u had gedacht. Terwijl u aan het typen bent, bedenkt u dat u uw tijd beter zou kunnen besteden. ”Kan iemand anders dit niet voor mij?” Jazeker! Bij Uitgetypt.nl bent u aan het juiste adres! Wij nemen met onze transcriptie service de taak van het interview uitschrijven graag van u over. Zo kunt u zich kunt richten op de rest van uw werk. 

Uiteraard is het ook altijd mogelijk contact met ons op te nemen! Graag zelfs! We kunnen dan bespreken wat uw specifieke eisen voor het interview uitschrijven zijn. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via 085-4015760 of info@uitgetypt.nl. Schikt het u niet om te bellen/mailen, dan kunt u ook het contactformulier hieronder invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

BETROUWBARE TRANSCRIPTIE SERVICE

Uitgetypt.nl is een zeer ervaren en betrouwbare partner op het gebied van transcriptie service. Waarom is Uitgetypt.nl de best betrouwbare transcriptie service van Nederland?

 

  • Uitgetypt.nl werkt met een SSL certificaat en is één van de weinige transcriptie bureaus in Nederland waar u direct uw audio kunt uploaden op een beveiligde server. 
  • Uitgetypt.nl werkt met een persoonlijke vertrouwelijkheidsverklaring en een verwerkersovereenkomst (conform AVG), waarin u extra getekende garantie heeft dat uw audio vertrouwelijk en secuur behandeld wordt.Uitgetypt.nl werkt met betrouwbare gespecialiseerde transcribenten. Deze zijn allen verbonden aan Uitgetypt.nl en hebben als onderdeel hiervan een geheimhoudingsplicht met betrekking tot uw audio en de informatie die hieruit volgt.
  • Uitgetypt.nl staat altijd voor u klaar. U kunt 24u per dag uw opname uploaden en u kunt van 08:30 tot 17:00 ons telefonisch bereiken.
  • Uitgetypt.nl levert de hoogste kwaliteit transcripten tegen een aantrekkelijk en transparant tarief. U weet van tevoren waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. 

HOE UW INTERVIEWS UITSCHRIJVEN?

Als u voor het eerst door een ander uw interviews laat uitschrijven heeft u wellicht vragen over wat u precies nodig heeft. Uw (academische) instructies zijn waarschijnlijk dat het interview letterlijk uitgeschreven dient te worden. Maar betekent dit ook inclusief herhalingen, stotteren en tussenwerpsels? Vaak is dat namelijk niet nodig. Daarnaast wordt de tekst lastiger te analyseren en coderen.

Daarnaast is het waarschijnlijk dat u uw respondenten het vertrouwen heeft gegeven dat hun interview vertrouwelijk behandeld wordt. Indien u dit daarom wenst, kunnen wij voordat wij uw interviews uitschrijven een geheimhoudingsovereenkomst of verwerkersovereenkomst tekenen. Op deze manier heeft u de zekerheid dat wij en onze typisten uw data zorgvuldig behandelen.

Wilt u weten wat het interview uitschrijven u specifiek kost? Vul het ‘Zelf Berekenen formulier’ in op deze pagina, of kijk op de pagina tarieven.

Hoe werkt het?

1. Neem uw audio op
2. Upload uw audio
3. Rond uw bestelling af
4. Wij gaan aan de slag
5. U ontvangt uw transcript z.s.m.

BEREKEN DE PRIJS VAN UW TRANSCRIPTIE

VRAAG EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN

In minuten
Hidden
Timestamps
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.