KWALITATIEF ONDERZOEK? ZELF TRANSCRIBEREN? BEKIJK ONZE PROFESSIONELE TIPS!

Uitgetypt.nl is gespecialiseerd in het transcriberen van vastgelegde opnamen. Heeft u monologen, interviews of groepsgesprekken / focusgroepen waar u graag een transcript van wenst te hebben? Uitgetypt.nl is u graag van dienst! U kunt hieronder direct uw opname uploaden of zelf berekenen wat onze transcriptie service u gaat kosten!

Wat is transcriberen eigenlijk? Welke vormen van transcriberen zijn er? Als je geen budget hebt voor het uitwerken van audio, kan Uitgetypt dan toch nog helpen? We leggen het graag uit en bieden een aantal basistips aan!

 

WAT IS TRANSCRIBEREN? BEKIJK HIER ONZE VIJF TIPS!   

Heeft u groepsgesprekken om uit te werken? Normaal gesproken kost een uur audio ongeveer vier tot vijf uur uitwerkingstijd. Bij een groepsuitwerking zoals een vergadering, focusgroep of bijeenkomst kost dit vaak meer tijd. Heeft u echter niet het budget om een notulist of een transcriptie bureau in te huren, dan bieden we graag onze tips!

 

BEKIJK HIER ONZE TIPS VOOR HET UITWERKEN VAN GROEPSGESPREKKEN EN VERGADERINGEN!   

Begint u aan uw kwalitatief onderzoek? Of het nu voor uw promotieonderzoek of scriptie is, u zult het druk genoeg hebben. Indien uw budget dan ook nog eens gelimiteerd is en u geen gebruik kunt maken van de transcriptie service van Uitgetypt.nl, is wel fijn als u vanaf het begin af aan uw onderzoek dusdanig goed voorbereid dat de frustrerende taak van het transcriberen minder tijd kost. We bieden u dan ook graag onze tips aan!

 

BEGINT U AAN UW KWALITATIEVE ONDERZOEK? BEKIJK HIER ONZE TIPS!