INTERVIEWS UITWERKEN VOOR JE SCRIPTIE

Interviews uitwerken voor je scriptie? Zit je in tijdnood voor de deadline? Kun jij je tijd wel beter besteden dan het uittypen van opnamen? We helpen je graag door het frustrerende werk uit handen te nemen. Uitgetypt.nl biedt de service voor interviews uitwerken vanaf €1,40 per minuut. Benieuwd hoeveel het uitwerken van jouw interviews exact gaat kosten? Vul het zelf berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm in.

INTERVIEWS UITTYPEN VOOR JE THESIS?

Interviews uitwerken voor je scriptie? Zit je in tijdnood voor de deadline? Kun jij je tijd wel beter besteden dan het uittypen van opnamen? We helpen je graag door het frustrerende werk uit handen te nemen. Uitgetypt.nl biedt de service voor interviews uitwerken vanaf €1,40 per minuut. Benieuwd hoeveel het uitwerken van jouw interviews exact gaat kosten? Vul het zelf berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm in.

BEREKEN DE PRIJS VAN UW TRANSCRIPTIE

VRAAG EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN

In minuten
Hidden
Timestamps
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TRANSCRIPTIE VOOR JE SCRIPTIE – DE KWALITEITSGARANTIE

De meeste studenten die zijn begonnen aan hun scriptie beseffen dat er veel werk bij het afstuderen komt kijken. Een relevant vraagstuk/probleemstelling vinden, op een goede theoretische basis bouwen, een gedegen methodologie voor het onderzoek bedenken, een scherpe conclusie schrijven… het is allemaal niet zomaar bedacht en gecreeërd. Voor wie dan ook nog eens een kwalitatief onderzoek doet en interviews houdt, komt er nog meer werk bij kijken. Gehouden interviews dienen namelijk vrijwel altijd volledig uitgetypt te worden. Degenen die zelf aan dit werk begonnen zijn, beseffen dat dit frustrerend en tijdrovend werk is. Bij Uitgetypt.nl besparen we je deze frustatie en tijd graag! Uitgetypt.nl biedt hierbij de kwaliteitsgarantie: je weet zeker dat de kwaliteit van de transcripten goed genoeg zijn voor je thesis/scriptie. Zo heb je geen zorgen over het transcriberen van je opnamen en kun je je volledig focussen op het behalen van een goed resultaat!

Hoe werkt het?

1. Neem uw audio op
2. Upload uw audio
3. Rond uw bestelling af
4. Wij gaan aan de slag
5. U ontvangt uw transcript z.s.m.

STAP 1: NEEM UW AUDIO OP

Voor het opnemen van uw audio adviseren wij u om dit te doen in een rustige omgeving voor een betere kwaliteit van de opname. Hoe beter te kwaliteit van de audio is hoe makkelijker deze te verwerken is door onze transcribers. Wanneer onze transcribenten minder tijd nodig hebben om uw audio te verwerken is dit ook goedkoper voor u. 

STAP 2: UPLOAD UW AUDIO EN CONTROLEER UW GEGEVENS

Voordat wij starten met het transcriberen, dient u eerst uw audio bestand te uploaden. Vervolgens dient u de specificaties van het bestand aan te geven. Hierbij kunt u denken aan het aantal sprekers, de taal die wordt gesproken en de tijdsindicatie wanneer u de transcriptie nodig heeft. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, bent u in de gelegenheid om de bestanden nogmaals te controleren. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste bestand heeft geüpload. 

STAP 3: ROND UW BESTELLING AF

Zodra u heeft bevestigd dat dit de bestanden zijn die u wenst te transcriberen, kunt u overgaan tot betaling. Dit kunt u vooraf doen of nadat wij de transcripten bij u hebben aangeleverd. Maak een account aan en volg het transcriberen van uw audiobestand op de voet. Wanneer u al in het bezit bent van een account, kunt u inloggen met uw bestaande account

STAP 4: UW AUDIODOCUMENT WORDT GETRANSCRIBEERD

Zodra u heeft aangegeven hoe u uw betaling wilt voldoen, starten wij met het transcriberen van uw opnamen.  

STAP 5: U ONTVANGT UW TRANSCRIPT IN EEN WORD DOCUMENT

Tenzij u anders heeft aangegeven, ontvangt u uw transcript in vijf werkdagen. 

HEB IK EEN WOORDELIJKE OF EEN LETTERLIJKE UITWERKING NODIG?

 

Vaak is de instructie voor een thesis/scriptie dat je de interviews verbatim of letterlijk dient uit te werken. Veel scriptie begeleiders stellen die eis zo expliciet, dat wanneer je ons zelf-berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm invult je automatisch al “letterlijk” invult. Het verschil tussen woordelijke transcriptie en letterlijke transcriptie is echter dat bij woordelijke transcriptie herhalingen, stotteren en tussenwerpsels buiten het transcript gelaten worden. Je leest dan ook geen “uuhss en uhm” en geen herhalingen. Bij een letterlijke uitwerking van je opnamen krijg je dit wel. Een woordelijke uitwerking leest daarom veel fijner en betekent dat toch al hetgeen wat relevant is op papier staat. De meeste afstudeerprojecten waarbij interviews zijn afgenomen hebben een woordelijke uitwerking nodig. Dat is goed nieuws, want een woordelijke uitwerking is vaak net iets goedkoper. Echter, we zeggen hier wel bij dat dit niet geldt voor onderwerpen waarbij de interpretatie van intonatie het doel van het onderzoek is. In dat geval is het getwijfel, gestotter en de tussenwerpsels van de respondenten juist de kern van wat je wilt weten en is een letterlijke uitwerking van je interviews benodigd. Ben je benieuwd naar meer verschillen tussen woordelijke en letterlijke uitwerking? Klik dan hier.

KUNNEN JULLIE OOK MIJN SCRIPTIE NAKIJKEN?

Uitgetypt.nl is gespecialiseerd in het uittypen van opnamen. Voor het redigeren of nakijken van je thesis verwijzen we liever naar de experts. We hebben van onze opdrachtgevers en je medestudenten goede ervaringen vernomen over Scribbr. Scribbr is net als Uitgetypt.nl betrouwbaar, snel en bieden klantgerichte kwaliteit. Scribbr biedt 24-uurs support en biedt een scherp tarief voor het nakijken van je thesis/scriptie.

KAN IK ALS STUDENT KORTING KRIJGEN OP HET TRANSCRIBEREN VAN MIJN INTERVIEWS?

Uitgetypt.nl heeft een zeer scherp tarief en biedt een goede kwaliteit waarvan het zeker is dat het voldoet aan alle eisen van je thesis/scriptie. Over het algemeen bieden we daarom geen studentenkorting. Echter, Uitgetypt.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met andere partijen die je kunnen helpen bij andere facetten van je scriptie. Heb je extra begeleiding nodig bij je scriptie? Dan raden we Scriptiemaster.nl aan. Heb je liever dat je thesis goed nagekeken en geredigeerd wordt tegen een scherp tarief? Dan raden we Scribbr aan.

IK DENK DAT MIJN ONDERZOEK TOCH NÉT IETS ANDERS IS… KAN IK CONTACT MET JULLIE OPNEMEN?

Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen. De transcriptieservice van Uitgetypt.nl spreekt voor zichzelf, maar het kan uiteraard altijd zo zijn dat je thesis begeleider iets heeft aangegeven waarvan je denkt “Dat moet ik toch maar even navragen.” In dat geval helpen we je heel graag verder via 085-4015760, info@uitgetypt.nl of vul ons contactformulier in. Kijk voor de zekerheid ook eens naar de tips voor het uitwerken van je interviews die we voor je op een rijtje hebben gezet om het transcriberen makkelijker te maken!