OVER UITGETYPT.NL

Uitgetypt.nl is een transcriptiebureau dat uw teksten woordelijk, letterlijk of samenvattend transcribeert. U ontvangt binnen 5 werkdagen uw transcriptie.

Uitgetypt.nl is onderdeel van MSDV Services B.V., gevestigd te Rotterdam. MSDV Services B.V. heeft zich ten doel gesteld om diensten op verschillende markten aan te bieden op een uniforme wijze. Wij zijn gestart vanuit de filosofie:

‘Klanten helpen op een duidelijke, voordelige en transparante manier’.

De focus van Uitgetypt.nl ligt bij het uit handen nemen van het uitwerken van interviews. Het transcriberen van een geluidsbestand tot een bruikbaar document is namelijk een zeer tijdrovende klus (1 uur geluidsopname = gemiddeld 3 tot 6 uur uitwerkingstijd). Het transcriberen van opnamen is vaak nodig om deze beter te kunnen analyseren, makkelijker te bewaren of op een overzichtelijker manier te structureren. Uitgetypt.nl neemt dit onaangename werk uit handen tegen een zeer voordelig tarief, zonder verrassingen achteraf, waardoor u kunt focussen op uw corebusiness en u uw tijd nuttiger kunt besteden.

Naast dat veel journalisten, schrijvers of onderzoekers hun interviews graag voor een aantrekkelijk tarief uitgewerkt willen zien, is Uitgetypt.nl tot de conclusie gekomen dat zij hun opnamen vaak ook binnen een korte termijn in transcriptvorm wensen te ontvangen. Daarom garanderen wij dat u uw opname binnen 5 werkdagen in transcriptvorm ontvangt.

Uitgetypt.nl is actief sinds 2010 en is uitgegroeid tot een (internationale) aanbieder op de transcriptiemarkt met: kwaliteit hoog in het vaandel, absoluut geen verrassingen achteraf geeft en tevens zeer scherp getarifeerd is. Naast Nederland zijn wij sinds 2012 actief in Duitsland (vanuit hier ook in Oostenrijk en Zwitserland) en zijn wij bezig om de markt in de Verenigde Staten te betreden. Al met al ontwikkelen wij ons naar  aanbieder voor transcriptiewerkzaamheden, waar u voor vele talen terecht kunt.

Omdat wij als bedrijf ook duidelijkheid en transparantie als kernwaarde hebben, zijn wij zeer flexibel wanneer u een afwijkende wens heeft. U kunt daarom ook altijd contact met ons opnemen met uw eventuele vragen of suggesties.