VERHALEN TRANSCRIBEREN

U bent bezig met het schrijven van een verhaal, boek, speech of andere tekst en heeft hiervoor materiaal opgenomen? Of het nu om notities/dictaten, interviews of filmpjes gaat: Uitgetypt.nl is u graag van dienst in het uitschrijven van uw opnamen. Bereken zelf hoeveel het transcriberen u gaat kosten, of plaats direct een (proef-)bestelling!

OPGENOMEN MATERIAAL UITSCHRIJVEN

Voor het schrijven van uw verhaal, boek, speech of welke tekst dan ook, kan het voorkomen dat u materiaal heeft opgenomen. Dit kunnen interviews zijn, die u wenst uit te laten typen. Wellicht heeft u ingesproken notities/dictaten, die u wenst te digitaliseren. Of wellicht heeft u een deel van een film welke u wilt gebruiken voor uw publicatie en u wenst dit eerst te transcriberen. In alle gevallen is uw opgenomen materiaal welkom bij Uitgetypt.nl. Wij leveren de hoogste kwaliteit transcriptie service tegen een transparant en aantrekkelijk tarief.

Benieuwd hoeveel het transcriberen van uw audio u gaat kosten? Vul het zelf-berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm in, of kijk op tarieven.

TRANSCRIBEREN EN DAN.. PUBLICEREN?

Wellicht bent u geïnteresseerd in het publiceren van uw werk? Uitgetypt.nl werkt met meerdere Uitgeverijen samen en helpt u graag verder.

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum is in het Nederlandse taal één van de grootste algemene boekenuitgeverijen. De uitgeverij is sterk op het gebied van non-fictie: lifestyle, gezondheid, ouderschap, populaire psychologie, culinair, wijn, persoonlijke ontwikkeling, geschiedenis, actualiteit, memoires, waargebeurde verhalen, literaire non-fictie, management, populaire wetenschap, journalistiek, kinderboeken, young adult, reisgidsen, woordenboeken, naslagwerken en cadeau. Schrijft u op dit moment op het gebied van non-fictie? Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum is een mogelijke uitgeverij voor uw boek!

TRANSCRIPTEN OMTOVEREN TOT EEN GOEDE SPEECH?

Wellicht gebruikt u uw opgenomen dictaten/notities voor het schrijven van één of meerdere speeches. Indien u geïnteresseerd bent in hulp of tips helpt Uitgetypt.nl u ook graag verder.

Het Betere Verhaal

Een goede relatie van Uitgetypt.nl is Het Betere Verhaal. Drijvende kracht is Bob de Ruiter. Hij is tekstschrijver, gepubliceerd auteur en trainer. Zijn Speech Masterclass wordt met succes aangeboden aan ondernemers, managers en politici. Kunt u hulp gebruiken bij het schrijven en voordragen van een speech? Doe dan een beroep op Het Betere Verhaal.