DUITSE INTERVIEWS TRANSCRIBEREN

Uitgetypt.nl is gespecialiseerd in het transcriberen van vastgelegde opnamen. Heeft u monologen, interviews of groepsgesprekken / focusgroepen waar u graag een transcript van wenst te hebben? Uitgetypt.nl is u graag van dienst! U kunt hieronder direct uw opname uploaden of zelf berekenen wat onze transcriptie service u gaat kosten!

HEEFT U OPNAMES IN DUITS? OOK DAN KIEST U ABERNATÜRLICH VOOR UITGETYPT.NL!

Wellicht heeft u al eens gebruik gemaakt van onze Nederlandse transcriptie service, als u een Duitse opname wil laten uittypen gaat dit via hetzelfde principe. U uploadt eenvoudig uw audiobestand en indien u de normale levertijd kiest krijgt u uw gecontroleerde en uitgetypte Word-document binnen 5 dagen terug. Bespaar uzelf de moeite met zoeken op Duitstalig websites naar een transcribeerbedrijf, wij opereren internationaal en hebben daardoor ook een brede basis van onder andere Duitstalige typisten. Als u ons een Duitstalige audio toestuurt zorgen wij dat deze door typisten met Duits als moedertaal wordt uitgewerkt om een professioneel resultaat van en hoge kwaliteit te kunnen leveren. Voor een bedrag vanaf €2,00 per minuut audio gaat een van onze Duitstalige typisten interviews transcriberen. We hebben een diverse groep typisten vanuit de verschillende delen van Duitsland en Zwitserland, Zwitsers-Duits (+ € 3,50 per minuut) is dan ook geen probleem! 

IK WIL VIA UITGETYPT.NL MIJN DUITSE INTERVIEWS TRANSCRIBEREN? WAT NU? 

Het door ons laten transcriberen van een Duits audio bestand is erg gemakkelijk, dit gaat namelijk op dezelfde manier als bij een Nederlands audio bestand. Wanneer uw bestand via onze beveiligde website is geüpload, gaan onze Duitse transcribenten er meteen mee aan de slag. De kosten voor het uitwerken van een Duits interview zijn € 0,80 per minuut extra ten opzichte van de Nederlandse taal. Een totaaloverzicht van alle kosten kunt u hier vinden, of zelf berekenen met de module aan de rechterkant. Mocht u daarna nog vragen hebben of wilt u nog een verdere toelichting dan kunt u ons altijd bereiken op 085-4015760, mailen via info@uitgetypt.nl of u kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

BEREKEN DE PRIJS VAN UW TRANSCRIPTIE

VRAAG EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN

In minuten
Hidden
Timestamps
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio
Rond uw bestelling af
Uw audio wordt getranscribeerd
U ontvangt uw transcript z.sm.