Frans interview transcriberen

Wilt u een Frans interview transcriberen? Maar heeft u weinig tijd? Uitgetypt.nl neemt het werk graag uit handen. Kies voor onze professionele dienst, en wij gaan voor u aan de slag.

Wij zijn een betrouwbare partner van

Logo Rijksuniversiteit Groningen
Logo Erasmus University

Een Frans interview laten transcriberen door Uitgetypt.nl

Betaalbaar

Profiteer van goede prijzen, al vanaf € 2,00 per minuut voor Franse interviews. Benieuwd naar het exacte tarief? U berekent dit simpelweg via onze handige berekentool.

Snelle levertijd

Ontvang uw professionele transcriptie binnen 5 werkdagen digitaal. Is er haast bij? Vraag de spoeddienst aan. Wij zorgen dat uw interview binnen 24 uur wordt uitgetypt.

100% kwaliteitsgarantie

Is er een wijziging nodig? Geen probleem. We passen uw Franse interviewtranscript gratis aan. Zodat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.

Laat uw opname transcriberen in de taal van de liefde: Frans

Uitgetypt.nl is uw betrouwbare partner voor Nederlandse transcripties. Als grote Europese speler in de transcriptiemarkt kunnen wij ook uw Franse interviews transcriberen. Een van onze ervaren Franstalige transcribenten helpt u graag bij het uitschrijven van uw Franstalige opname(s). Doordat zij Frans als hun originele taal als geen ander kennen, profiteert u van hoge kwaliteit transcripties. Kortom, u heeft geen gedoe meer met het zelf transcriberen van teksten. Of foutieve teksten via automatische transcriptiesoftware die werkt op basis van kunstmatige intelligentie.

franse interview transcriberen
frans interview transcriberen

Hoe werkt het?

Vanaf € 2,00 per opnameminuut typt een van onze Franse transcribenten uw Franstalige interview in nauwkeurige vorm uit. We gaan meteen voor u aan de slag zodra u uw audiobestand via onze beveiligde website heeft aangeleverd. En daarna? Binnen 5 werkdagen ontvangt u het Franstalige transcript in een Word-document. Benieuwd naar hoe zo’n transcript er ongeveer uitziet? Wij hebben een voorbeeld van een interviewtranscript gemaakt.

Wilt u de transcriptie ook vertalen van Frans naar Nederlands? Of naar een andere taal? Ook dan zit u bij Uitgetypt.nl goed.

In 5 stappen een professionele transcriptie in het Frans laten maken

Hoe werkt het?

1. Neem uw audio op
2. Upload uw audio
3. Rond uw bestelling af
4. Wij gaan aan de slag
5. U ontvangt uw transcript z.s.m.

Bereken gelijk de kosten voor Franse interviews transcriberen

Krijg inzicht in de prijs van uw transcriptie. Voer de duur, het aantal sprekers, de gewenste uitvoering, de levertijd en uw e-mailadres in. En krijg vrijblijvend een offerte op maat toegestuurd. Geheel gratis.

Woman doing transcription

Stap 1 van 2

In minuten

Ontdek de tevredenheid van andere klanten

‘’Ik maak naar tevredenheid geregeld gebruik van de diensten van uitgetypt.nl. Het bestelproces is helder en eenvoudig, de prijzen redelijk, de service goed en de opgeleverde transcripten voldoen altijd aan verwachting.’’
- Sanne

Betaalbaar

Altijd de beste prijs.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie

Snelle levertijd

Binnen 5 dagen - 24 uur bij spoed

Kwaliteitsgarantie

Gratis verbeterd tot u tevreden bent

Transcript in een andere taal nodig?

Van Nederlands en Engels tot Portugees en Spaans. Bij Uitgetypt.nl bent u aan het juiste adres voor een transcriptie in diverse talen.

large_15943562_l_0

Portugees

large_15943523_l_0

Italiaans

Vragen? Wij helpen u verder

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wilt u uw specifieke wensen graag met ons bespreken? Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord, op werkdagen van 09.30 tot 17.30 uur. U kunt ook onze veelgestelde vragen bekijken om antwoord op uw vragen te krijgen.

klantenservice uitgetypt

Veelgestelde vragen over een Frans interview transcriberen

Een Franse transcriptie is geschikt voor iedereen die een Franstalige opname wil laten uittypen. Van onderzoekers en wetenschappers die kwalitatief onderzoek willen bestuderen. Onderwijs en taalstudies om de Franse taal te onderzoeken. Tot journalisten die interviews, persconferenties en andere gesproken inhoud willen vastleggen en analyseren. Maar ook voor juristen en andere bedrijven is een Frans interviewtranscript een handig hulpmiddel. een interview willen publiceren in een artikel. Bedrijven die een grotere doelgroep willen bereiken door een Duits interview te vertalen naar andere talen. Maar ook voor juristen en studenten is een transcriptieservice geschikt.

Hoelang het transcriberen van een Franse opname duurt, hangt af van verschillende factoren. Hierbij moet u denken aan de lengte, de verstaanbaarheid, 2 of meerdere sprekers en eventuele extra’s als timestamps. Bij Uitgetypt.nl bent u verzekerd van een transcriptie binnen 5 werkdagen. Heeft het haast? Met onze spoedservice ontvangt u uw transcript binnen 24 uur.

Hoeveel een transcriptie kost in het Frans varieert. De lengte van de audio, de verstaanbaarheid, het aantal sprekers die al dan niet door elkaar heen praten en de specifieke wensen als timestamps hebben invloed op de prijs. Bij Uitgetypt.nl heeft u al een Frans interviewtranscript vanaf € 2,00 per opnameminuut. De exacte prijs van uw transcript kunt u berekenen via onze tool.