FRANSE INTERVIEWS TRANSCRIBEREN

Uitgetypt.nl is gespecialiseerd in het transcriberen van vastgelegde opnamen. Heeft u monologen, interviews of groepsgesprekken / focusgroepen waar u graag een transcript van wenst te hebben? Uitgetypt.nl is u graag van dienst! U kunt hieronder direct uw opname uploaden of zelf berekenen wat onze transcriptie service u gaat kosten!

 

VOOR UW OPNAMEN IN DE TAAL VAN DE LIEFDE KIEST U NATURELLEMENT OOK VOOR UITGETYPT.NL! 

U weet al dat wanneer het om transcriberen gaat wij uw partner zijn, maar het eindigt niet bij Nederlands! Ook voor Franse interviews transcriberen zijn wij uw compagnon. Als grote Europese speler in de transcriptiemarkt hebben wij ook Franstalige typisten in dienst. Zo worden uw opnames getranscribeerd door hen die Frans als moedertaal spreken. Dit garandeert een hoge mate van professionaliteit en kwaliteit. Vanaf €2,00 per minuut opname gaat een van onze typisten uw Franse interviews transcriberen. Wanneer u de opnamen eenvoudig via de website heeft aangeleverd, gaan we er meteen mee aan de slag. U ontvangt het transcript in een Word-document wanneer deze gereed en gecontroleerd is.

FRANSE INTERVIEWS TRANSCRIBEREN? HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK? 

Onze website werkt verrassend intiutief, maar wij helpen u graag op weg. U levert uw Franse interviews gemakkelijk en snel bij ons aan via de beveilige website. Vervolgens zorgen wij dat een Franstalige typist uw bestand transcribeert. Bent u benieuwd hoe zo’n transcript er ongeveer uit ziet? Hier kunt u een voorbeeld vinden. 

Wanneer u ons graag persoonlijk wenst te spreken om uw specifieke bestanden door te nemen, kunt u ons elke werkdag bereiken via 085-4015760. U heeft ook de mogelijkheid om te mailen via info@uitgetypt.nl of contact op te nemen via het contactformulier hieronder.

BEREKEN DE PRIJS VAN UW TRANSCRIPTIE

VRAAG EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN

In minuten
Hidden
Timestamps
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio
Rond uw bestelling af
Uw audio wordt getranscribeerd
U ontvangt uw transcript z.sm.