SPAANSE INTERVIEWS TRANSCRIBEREN

Uitgetypt.nl is gespecialiseerd in het transcriberen van vastgelegde opnamen. Heeft u monologen, interviews of groepsgesprekken / focusgroepen waar u graag een transcript van wenst te hebben? Uitgetypt.nl is u graag van dienst! U kunt hieronder direct uw opname uploaden of zelf berekenen wat onze transcriptie service u gaat kosten!

 

U WILT UW SPAANSE INTERVIEWS TRANSCRIBEREN? ¡PERFECTO! OOK DAARVOOR KIEST U UITGETYPT.NL.

Ook voor Spaanse interviews transcriberen kunt u bij Uitgetypt.nl terecht. Het vinden van lokale “native” Spaanse transcribenten besparen wij u graag! Als internationaal opererende organisatie werken wij ook met Spaanstalige typisten. Dit betekent dat uw Spaanse opnames worden omgezet in text door hen die dit als moedertaal spreken. Zó garanderen wij dezelfde kwaliteit die u van ons mag verwachten wanneer wij uw Nederlandse opnamen transcriberen. Zodra de opnames zijn aangeleverd, gaan we er meteen mee aan de slag en u ontvangt het transcript in een Word-document

Vanaf €2,00 per minuut opname gaat een van onze Spaanse typisten uw interviews transcriberen. Wilt u een overzicht van alle kosten, klik dan hier, of bereken uw prijs met de zelfbereken module aan de rechterkant.

HOE WERKT HET ALS IK MIJN SPAANSE INTERVIEWS LAAT TRANSCRIBEREN BIJ UITGETYPT.NL?

De service is simpel en overzichtelijk, maar we zijn u graag van dienst! U levert uw Spaanse interviews gemakkelijk en snel bij ons aan via de website. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze opname(s) bij een typist terecht komen en worden uitgewerkt tot transcript. Wilt u weten hoe een transcript eruit ziet? Hier kunt u een voorbeeld vinden van een Nederlands transcript, echter de lay-out is gelijk voor een Spaanstalig transcript.
 

U kunt natuurlijk ook eerst persoonlijk contact opnemen? Wij zijn elke werkdag te bereiken via 085-4015760. Schikt het u niet om te bellen, dan kunt u ook mailen via info@uitgetypt.nl of onderstaand contactformulier in te vullen.

BEREKEN DE PRIJS VAN UW TRANSCRIPTIE

VRAAG EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN

In minuten
Hidden
Timestamps
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio
Rond uw bestelling af
Uw audio wordt getranscribeerd
U ontvangt uw transcript z.sm.