Spaans interview transcriberen

Heeft u een Spaanstalige opname? En wilt u deze transcriberen? Geef het werk uit handen. Laat een Spaans interview transcriberen door Uitgetypt.nl, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Wij zijn een betrouwbare partner van

Logo Rijksuniversiteit Groningen
Logo Erasmus University

Laat uw Spaanse interview transcriberen door Uitgetypt.nl

Betaalbaar

Kies voor de scherpe prijzen van Uitgetypt.nl. Beginnend bij € 2,00 per opnameminuut voor Spaanse interviews. Wilt u het exacte tarief weten? Bereken het via onze tool.

Snelle levertijd

Ontvang nauwkeurige transcripties binnen 5 werkdagen online. Heeft u het sneller nodig? Vraag de spoedservice aan. U krijgt uw Spaanse transcriptie binnen 24 uur toegestuurd.

100% kwaliteitsgarantie

Wilt u een onderdeel laten wijzigen? Dat kan. We passen uw transcript van het Spaanse interview kosteloos aan. We gaan door totdat u tevreden bent.

Uw Spaanse interview PERFECTO laten transcriberen door Uitgetypt.nl

Lokale Spaanse transcribenten vinden, kan een uitdaging zijn. Wij besparen u deze tijd en moeite. Bij Uitgetypt.nl kunt u naast Nederlandstalige transcripties ook terecht om Spaanse interviews te laten transcriberen. Wij werken namelijk met Spaanstalige transcribenten. Uw Spaanse opnamen zetten wij om in tekst die onze Spaanse specialisten als originele taal beheersen. Hiermee garanderen wij dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. En daarmee heeft u geen gedoe meer met het zelf transcriberen van uw opname. Of met een foute tekst door automatische transcriptiesoftware op basis van kunstmatige intelligentie.

spaans interview transcriberen
spaanse interviews transcriberen

Hoe werkt het?

Onze service is simpel en overzichtelijk. U levert uw Spaanse interview of andere opname aan via de beveiligde omgeving van onze website. Wij zorgen er daarna voor dat een van onze specialisten voor u aan de slag gaat. U heeft al een Spaanstalig transcript vanaf € 2,00 per opnameminuut. En daarna? Binnen 5 werkdagen ontvangt u in een Word-document het uitgewerkte transcript. Wilt u weten hoe wij werken? Wij hebben een lay-out van een interviewtranscript gemaakt.

Bent u op zoek naar een vertaling van uw transcript? Bijvoorbeeld van het Spaans naar het Nederlands? Of naar een andere taal? U bent bij Uitgetypt.nl aan het juiste adres.

Een professionele transcriptie in slechts 5 eenvoudige stappen

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio
Rond uw bestelling af
Wij gaan aan de slag
U ontvangt uw transcript z.s.m.

Check nu de kosten voor Spaanse interviews transcriberen

De prijs van uw transcript. Erg belangrijk. Daarom kunt u het eenvoudig berekenen. Voer de duur, het aantal sprekers, de gewenste uitvoering, de levertijd en uw e-mailadres in. Daarna ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Woman doing transcription

Stap 1 van 2

In minuten

Ontdek de tevredenheid van andere klanten

“Een serie audio interviews zijn accuraat en tot goed leesbare transcripten omgevormd. Tijdens het proces was er prima communicatie. De resultaten waren makkelijk downloadbaar via een link op de website. En over de uiteindelijke factuur waren geen misverstanden.”
- Bart

Betaalbaar

Altijd de beste prijs.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie

Snelle levertijd

Binnen 5 dagen - 24 uur bij spoed

Kwaliteitsgarantie

Gratis verbeterd tot u tevreden bent

Transcript in een andere taal nodig?

Bij Uitgetypt.nl kunt u terecht voor transcripties in verschillende talen. Van Nederlands en Engels tot Frans en Portugees.

large_15943562_l_0

Portugees

large_15943523_l_0

Italiaans

Vragen? Wij helpen u verder

Heeft u specifieke wensen die u graag wilt bespreken? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? We helpen u graag. U kunt onze ervaren medewerkers bereiken, op werkdagen van 09.30 tot 17.30 uur. U kunt ook onze veelgestelde vragen raadplegen voor antwoorden op uw vragen.

klantenservice uitgetypt

Veelgestelde vragen over Spaanse interviews transcriberen

Een transcriptie in het Spaans is geschikt voor verschillende doelgroepen. Zoals voor wetenschappers die gesprekken, interviews of andere audiobestanden voor kwalitatief onderzoek nodig hebben. Taalstudenten die de Spaanse taal willen bestuderen. Bedrijven voor het omzetten van Spaanstalige audiobestanden naar andere talen. Of journalisten om interviews te gebruiken voor artikelen of reportages.

De tijdsduur om een Spaans interview te transcriberen, verschilt. Factoren zoals de lengte, de verstaanbaarheid, verschillende sprekers en eventuele extra’s als timestamps bepalen de prijs. Als u kiest voor Uitgetypt.nl, dan krijgt u uw transcriptie binnen 5 werkdagen toegestuurd. Heeft u haast? U ontvangt een transcript binnen 24 uur met onze spoedservice.

Hoeveel een transcriptie in het Spaans kost, hangt af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan de lengte van de audio, de verstaanbaarheid, de meerdere sprekers die al dan niet door elkaar heen praten en de specifieke wensen als timestamps. U kunt bij Uitgetypt.nl al vanaf € 2,00 per opnameminuut een Spaans interview laten transcriberen. U kunt met onze tool eenvoudig de exacte prijs van uw transcriptie berekenen.